Sharm el Sheik

Siden lørdag har vi egentlig ikke gjort så mye annet en å slappe godt av. Her innbyr jo alt til nettopp det. Dagene begynner med en god frokost og så ned for å finne noen solsenger ved bassenget og der blir vi stort sett til ettermiddagen. Maten her er grei nok. Vi har i løpet av de dagene vi har vært funnet ut at «roomservice» er en god ting så lunchen blir bestilt og levert på rommet så spiser vi på terrassen. Utvalget er bra og prisen er grei. Middag har vi spist i Nama Bay noen kvelder. Fraffen og jeg har også funnet en god takbar her på hotellet som heter «Shish Bish» der vi har vært oppe hver kveld. De som jobber her er veldig serviceinnstilte og veldig hyggelige å snakke med. Mange av gjestene her snakker ikke til de som jobber her i det hele tatt, de bare sier hva de skal ha og så går de. Siden vi kom har vi lagt merke til at mange av gjestene her er russere. Noen få skandinaviske språk har det vært men ikke mye. Nedenfor er et bildet av utsikten vår fra hotellet.

Utsikten fra rommet i Sharm.

Inne i Nama Bay er det typisk sydenstemning bortsett fra at vi ikke har sett så mange fulle mennesker. Nå har vel heller ikke vi vært der så mye nattestid siden vi ikke har vært «ute» her ennå – hvis det skjer det da…? Butikkene som selger «juggel-og-bedrag» er der alle sammen og de billige gatebarene samt alle gateselgerne som maser. Liker en «sydenstemning» så er det helt ok men for meg så er det ikke helt i min gate.

Sharm el Sheik og Nama Bay

Jeg har prøvd noe nytt her nede i spaet de har her på hotellet. Cleopatra var navnet på det jeg prøvde og det besto av skrubb i tyrkisk bad først, derettter fikk jeg hele kroppen dekka med en blanding av kaffe og kokosnøtt samt ansiktsmaske. Det lå jeg med i en halvtime før jeg dusja det av og avslutta med en massasje. Det var to ganske så behagelige timer.

Idag var vi ute å snorkla for første gang. Jeg har hatt lyst til å gjøre det lenge men har holdt igjen siden jeg har vært syk og er syk enda. Forkjølelsen vil ikke slippe taket skikkelig og de siste dagene har jeg kjent det god i bihulene også. Ihvertfall, å snorkle var en helt fantastisk opplevelse. Vi snorkla på Cozumel i Mexico sist men dette var bedre. Her var det mye mer variasjon i fiskene å se. Det er et rev rett utenfor hotellet sin strand så det er bare å gå på flytebryggen de har å hoppe ut i så er en midt blant alt sjølivet.

Hilton, avslapping og snorkling

This entry was posted in Afrika, Egypt. Bookmark the permalink.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>