Sopot, Polen.

Vi reiste ned til Sopot i begynnelsen av september. 9 stykker fra jobben klare for et par dager med god mat og drikke. Byen er en typisk sommerby så i og med at vi reiste når vi gjorde så gikk vi glipp av å se hvordan den er om sommeren. Det var fint nå også og temperaturen var helt grei. Varmt nok til at vi kunne sitte ute å ha utepils men kjølig om kveldene. Jeg likte Sopot – det var en liten og koselig by. Under er noen bilder for å få et inntrykk av byen.

Det Skeive Huset midt i gågata i Spot øverst. Under er et bygg nede ved havna som jeg ikke vet hva er.

Trebrygga i Sopot er Europas lengste på 510 meter og 10 meter bred. Se bildene under for inntrykk!

Piren i Sopot

Etter de få dagene i Sopot skulle vi hjem og da la vi turen innom Gdansk på formiddagen. Når vi kom til byen var første post på programmet å få seg lunch og der smakte jeg omsider en rett jeg hadde blitt anbefalt – Flaki. Jeg visste ikke hva den besto av men det var jo noe av det festlige. Har senere funnet ut at hovedinnholdet er oppkutta kumage. var det godt – både ja og nei. Vil jeg spise det igjen? Muligens. Etter lunch vandra vi bare rundt om i byen noen timer før vi reiste ut til flyplassen. Jeg likte byen så jeg kan godt reise tilbake dit en gang. Se bildene under fra Gdansk.

Gdansk

This entry was posted in Europa, Polen. Bookmark the permalink.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>