Trening

Idag var dagen for å reise til Nurburgring å se på treningen til F1 – gutta samt en ung kar fra Ålgård som kjører i GP2 – gruppa nemlig – Pål Varhaug. Vi kjørte herfra tidlig i morges siden det var en times kjøring samt at noen fryktet en del kø men det var bare ca. 20 minutter så det gikk greit. Når vi kom frem var det mye folk men det var godt organisert virka det som så det var ikke noe stress. Mye politi og vakter som holdt orden.

Organisert og gode seter

Når vi kom inn på tribunen hvor vi skulle sitte fant vi ut at vi hadde ganske så gode seter med god utsikt over store deler av banen. Vi har de samme setene alle dagene her nede. Det meste på området var bra og godt organisert. Rene toaletter og nok av utsalgsteder for mat og drikkevarer. Når det gjalt utsalgssteder for «merhandices» for de forskjellige fabrikkmerkene var alt dette i en stor hall.

Merchandices og bildet under er av Pål Varhaug.

Får vår del og for oss ifra Rogaland var det jo kjekt å se en kar i fra Ålgård kjøre på banen så vi fikk med oss treningen og kvalifiseringen til GP2 – gruppa før vi avslutta dagen og reiste tilbake til Bonn.

Det skal sies at det var så kjølig idag at jeg satt å frøs under store deler av dagen. I kveld når vi kom tilbake så jeg meg nødt til å gå til innkjøp av hansker og lue for det er meldt om kaldt vær både i morgen og søndag.

I kveld har vi bare slappa av å spist en bedre middag samt snakka mye om bomba i Oslo samt det som tragisk nok skjedde på Utøya.

Morgendagen skal tilbringes på banen for løpet til GP2 samt kvalik for F1.

This entry was posted in Europa, Tyskland. Bookmark the permalink.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>