Gøteborg

I juni var vi også en på en liten biltur til Sverige. Vi kjørte herfra rett etter jobb å lå over i Sandefjord før vi tok ferja neste morgen over til Strømstad. I Gøterborg lå vi ei natt før vi kjørte tilbake.

Når vi kom frem var det bare å få sjekka inn og så tusla vi ned i Liseberg som lå ca. 15 minutters gange fra hotellet. Der var vi resten av dagen. De andre var oppe i nesten alle berg- og- dalbanene som var i parken. Jeg var bare med i en og det var i Atmosfear som er muligens verdens høyeste fritt – fall – atraksjon på 146 m. Parken var stor og grei. Mye å gjøre men litt kjedelig hvis en er som meg og ikke liker berg –  og – dalbaner.

Etter en lang dag i parken var det ut å få seg noe middag som denne gang ble spist på Hard Rock Cafe i Gøteborg. Neste dag bar det hjemover i et strekk.

Bilder kommer senere…

 

This entry was posted in Europa, Sverige. Bookmark the permalink.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>