Strandtur

Vi bestemte oss igår for at vi ville på stranden idag men spørsmålet var hvilken strand. Jeg hadde fått noen innspill på Facebook samt vi surfa litt på nettet i morges og det ble til at vi reiste ut til kysten på Hotel Hilton sin strand. Det var den fineste ble det skrevet på nettet, men det finnes også flere offentlige strender der en kommer inn gratis. Vi betalte 10 Dinarer for å komme inn samt 25 Dinarer per solseng og parasoll. Kan legge til at vi var på singelstranden for på familiedelen kom ikke vi inn. Drosjen slapp oss av ved Gate 3 (det er flere innganger etter hvilken kategori en er i) og da måtte vi gå rundt om 10 minutter før vi fant Gate 1 der vi kunne gå inn. Her har vi nettopp funnet oss noen senger vi vil ha på stranden så da var det bare å kaste av oss skoene å tusle avgårde.

Motorveien og stranda

Alt er veldig pent her men en smule kunstig siden det egentlig bare er sand her opprinnelig. Men det er veldig forseggjort her men det er vel enkelt å få det slik når en har penger nok. Khalifa bin Zayed Al Nahyan som er President her samt Emir av Abu Dhabi har en formue på 130 Milliarder og landet her er jo rikt på olje så penger har de nok av.

Lunch

Avslapping

Flotte strender men kaldt i vannet.

This entry was posted in Afrika, De Forente Arabiske Emirater. Bookmark the permalink.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>